AVÍS LEGAL/

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Responsable del tractament: Rugby Club Mataró

· Finalitat: gestionar la informació que enviem sobre el nostre club i activitats i les noticies relacionades amb el nostre esport.

· Legitimació: consentiment de l’interessat.

· Destinataris: no es cediran dades a tercers excepte en cas d’obligació legal.

· Drets: podeu exercir els drets d’accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, així com a la retirada del consentiment atorgat pel tractament dels mateixos.

· Informació addicional: pot consultar la informació detallada sobre Protecció de Dades  a continuació:


De conformitat amb lo establert en el REGLAMENT (UE) 2016/2019 de protecció de dades de caràcter personal, informem que les dades que ens facilita seran incorporades al sistema de tractament del Rugby Club Mataró amb CIF G64990377003 i domicili social C/Estadi, 1, 08303, Mataró, Barcelona.


Rugby Club Mataró tractarà la informació que ens proporcionen les persones interessades amb les següents finalitats:

· Gestionar qualsevol tipus de sol·licitud o petició sobre la nostre entitat que ens formulin les persones interessades.

· Difusió informativa: tractament de les seves dades per informar sobre activitats, notícies i informació general de la nostre entitat via correu electrònic.


Es procedirà a tractar les dades de manera lícita, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. Tractarem les seves dades personals mentre siguin necessàries per la finalitat per la qual es van facilitar. No es cedeixen dades de caràcter personal a tercers, excepte disposició legal. Tampoc es realitzaran transferències internacionals de dades a tercers en altres països.


D’acord amb els drets que confereix la normativa vigent, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal. , així com revocar el consentiment dirigint la petició a la direcció postal indicada o al correu electrònic info@rugbymataro.com . Igualment pot dirigir-se a nosaltres per qualsevol altra informació relativa amb aquest formulari o en relació al tractament de dades.


Rugby Club Mataró es reserva el dret de modificar i/o actualitzar la informació sobre protecció de dades quan sigui necessari pel correcte compliment del Reglament de Protecció de Dades. Se es produís alguna modificació, el nou text serà publicat en aquesta pàgina, on podrà tenir accés a la política actual. En cada cas, la relació amb els usuaris es regirà per les normes previstes en el moment precís en que s’accedeix a la web.

CONTACTE

Telf. +646.378.485
Pablo García Zubizarreta.
Actual president.
C/Marathon, 99.
08303 Mataró.
Barcelona.