VICTÒRIA DAVANT DE GÒTICS

Diumenge de rugbi a les instal·lacions esportives de Mataró. El Gòtics es desplaça per primera vegada a la capital del Maresme.

Amb una primera part de la qual es pot treure poc favorable per l’equip local, es van cometre moltes errades, culpa del nerviosisme i desesperació per guanyar, que va saber aprofitar el Gòtics amb tres marques ( min.12,21 i 35 ) i una transformació, deixant 17 punts al seu marcador a la mitja part. Per part del Mataró un xut a pals i una marca amb transformació deixaven 10 punts al descans.

La pilota no era dominada clarament per cap dels dos equips, peró iniciada la segona part el conunt mataroní es va anar trobant i es va veure una lleu millora del seu joc, mes joc conjunt i mes unió, tot i jugar amb un jugador menys durant una part degut a una amonestació i a una lessió. Amb la millora del joc s’aconsegueixen dues marques mes ( min 58 i 72 ) deixant el marcador final en 24 a 17 i cel·lebrant la victòria amb el nostre patrocinador, el bar Atenas, juntament amb l’equip rival i l’àrbitre del matx.

El proper partit es jugarà contra el Gòtics a la Foixarda el proper diumenge 16 a les 12, on es «reestrena» el camp amb la nova gespa artificial.

Amunt Mataró!

www.000webhost.com