Aquest dissabte passat, el nostre sènior “B” es va traslladar a Martorell per afrontar la novena jornada de lliga de tercera catalana.

El partit va començar malament per als mataronins, ja que van rebre una marca al minut 1 per part del Martorell “B”. Però això, més que ser el pròleg d’una futura desgràcia, no fou més que un toc d’advertència que va motivar al conjunt per sortir del mig camp més forts i agressius.

Després de l’angoixa inicial, els Capgrossos van atacar amb caràcter per arribar a fer dues marques, amb les seves transformacions pertinents, poc temps després.

El Martorell va aprofitar els moments de baixada d’intensitat del nostres i es van posicionar per davant en el marcador, finalitzant la primera part amb un resultat de 22-21.

Al començar la segona part, el Mataró “B” va encarar el partit amb molta més concentració i una marxa més, per, amb un joc intens, prendre la capdavantera de l’enfrontament amb tres tries.

Els locals no van abaixar els braços, i arribaren a plantar la pilota dos cops abans de que finalitzés el partit, amb un potent joc ofensiu dels forwards, i així, no anar-se’n de casa amb regust agre.

El final del match dictaminà un valuós 34-55, amb punt bonus molt treballat i positiu pel conjunt mataroní.

Cal remarcar que fou un partit molt agradable de veure, on el joc net i una gran consecució d’assaigs entretingueren a un públic ficat de ple en el partit.

Com a valoració pròpia, és important destacar la bona col·locació dels tresquarts, i els incessants suports dels davanters. Ara només queda seguir treballant per progressar i enfrontar els partits de lliga que queden, això sí, amb un major positivisme.

Una abraçada, a les cames!

Autor: Marc Godoy Ribas y Francisco Pérez