Victòria amb bonus ofensiu pels mataronins, que sumen la sisena gesta amb marcador favorable.

El partit ha estat una vertadera batalla entre dos equips insaciables que no semblaven tenir desgast, ja que durant els 80 minuts s’ha respirat un ambient constant d’entusiasme i esforç per part d’ambdós conjunts.

El SEL hagué de donar la cara amb 14 jugadors des del primer instant, i tot i jugar amb un equip incomplet, demostrà el valor dels seus jugadors, per tant, és admirable el treball i la voluntat amb que enfrontaren el match.

D’altre banda, un Mataró poderós i amb actitud va sortir al camp per estar-hi endavant del marcador en tot moment, amb un resultat final que demostra les ganes del capgrossos d’endur-se el partit.

Ja als 20 minuts de partits, els locals es trobaven al capdavant amb 4 marques junt amb les seves respectives transformacions. I la dinàmica del partit no canvià gaire, ja que tot i que el Vilanova no va rendir-se i aconseguí també assajar, la determinació del sènior A del Mataró possibilità la conquesta d’aquesta victòria a domicili.

Amb gran ímpetu i confiança, el Mataró acaba victoriós a la setena jornada del campionat de Segona Catalana, derrotant per 69 a 19 a un SEL valent. Així, els mataronins s’asseguren pel moment la segona plaça, a només un punt del primer, a qui sense dubte li complicarem el tram final de lliga.

Ara només queda seguir treballant per millorar i aprendre dia rere dia. La màquina està a punt per avançar amb esperança, voluntat i treball dur.

Salut i rugbi!