Diumenge trist per al Rugby Club Mataró, encaixant un 32 a 7 que deixa un gust més que amarg.

Havent-se traslladat a Terrassa, allà es va trobar uns Carboners durs i amb molt bona estratègia, que va sortir al camp amb els deures fets i una tàctica molt clara.

Durant els quinze primers minuts de joc, l’equip de la capital del Maresme es va dedicar a defensar-se i sense tocar la pilota ja perdia 3 a 0.

Quan el Mataró va despertar i desplegar el seu joc, el marcador ja anava per un 11 a 0 en contra i no es va poder jugar com l’equip sap jugar, ja que els Carboners van anul·lar els jugadors que més mal podien fer, amb una molt bona pressió al camp.

Al descans el marcador 11 a 0 i al tornar al camp la mateixa tònica: domini clar del Terrassa que atacava constantment i un treball molt exigent per part de la defensa Mataronina. Tot i això el Mataró va dominar durant una estona la pilota, però la no resolució de les jugades i alguns errors ben aprofitats pels Carboners, feien que aquests s’allunyessin al marcador.

L’única marca de l’equip visitant va ser després de una fase d’atac molt llarga i on, després de molts cops de càstig per part de la defensa Carbonera, l’àrbitre xiulava un assaig de càstig que en Tete transformava, ja amb el partit resolt i deixant el final 32 a 7 i la copa groc que torna a Terrassa 2 partits després.

En això consisteix el joc: caure i tornar-se a aixecar.

El proper partit aquest diumenge a les 10:00 contra un altre gran rival. els Crancs de Vic a la 4a jornada de lliga.

www.000webhost.com