CRUC B 0 – 53 R.C. Mataró

Visita al camp de Can Vinader aquest cap de setmana, on els jugadors del sénior A s’enfrontaven al segon conjunt del Castelldefels.

Malgrat el resultat final favorable per 0-53, el partit va començar força parat, amb moltes errades i cops de càstig per part dels maresmencs que malgrat i passar grans fases de la primera part dins de la zona de 22 rival, no aconseguien fer efectius els atacs. Un Castelldefels combatiu lluitava tots els rucks evitant així que els mataronins es sentissin còmodes en les fases estàtiques del joc. Malgrat i les primeres dificultats poc a poc el partit va anar agafant ritme i a partir d’un joc més cohesionat de davantera i una línia de tres quarts especialment encertada amb el joc de peus feien que la primera part conclogues amb més de 20 punts d’avantatge per als visitants i amb el bonus ofensiu assolit.

La segona part va ser un monòleg ofensiu dels capgrossos que aprofitant l’expulsió d’un jugador arran d’una disputa en un maul, desbordaven a un Castelldefels B que mai va perdre la cara en defensa. Finalment el Mataró donava descans i rotava jugadors de cara a l’important duel d’aquí dues setmanes els enfrontarà contra un dels rivals directes per el liderat de la Segona Catalana, els Carboners de Terrassa.

Autor: Pablo García Zubizarreta

www.000webhost.com