Cinquena Jornada de lliga a Mataró

Diumenge passat els nostres equips sènior van jugar la cinquena jornada de lliga a casa davant dels dos equips sènior del Carboners de Terrassa.

En el primer partit de la jornada, es van enfrontar els sènior A de tots dos equips. El partit va ser intens de principi a fi. El marcador el va estrena l’equip local el qual es va posar per davant des del principi . Els mataronins van prendre el domini del joc en la primera part amb un 31-5. A la segona part, l’equip visitant va aconseguir frenar millor els atacs de l’equip del Maresme pero no va ser suficiente deixant així un resultat de 41-17 a favor dels locals. Permitiéndo així que R.C Mataró A aquest primer de lliga en solitari i pendent del pròxima partida contra el Badalona RC.

En el segon partit va enfrontar als equips sènior B. Aquest matx, l’equip local SER molt superior a l’equip visitant teniéndo el domini del joc i el marcador sempre per davant. Els mataronins del sènior B que no havia conegut el triomf en el que portaven de lliga es van imposar a Carbonero de Terrassa B amb un bonic joc de 3/4 en atac i un defensa exhaustiva por part del portal del davant. Finalment, el partit finalitzava 61-15 de manera que el nostre sènior B Aconsegueix sumi primer triomf en lliga i visitarà el Foixarda la setmana que en recerca de la segona victòria.

Agrair a Enric Bertomeu seguidor dels Carboners de Terrassa per la galeria de fotos que ens ha compartit en el següent enllaç:

Galeria de Fotos

i Ana Maña que també ens proporcionat imatges de tots dos partits.

 
www.000webhost.com