C. R. Alella vs R.C. Mataró «B»

Partit de la setena jornada pels capgrossos, en el derbi del Maresme. Tocava un enfrontament difícil contra els actuals quarts de la lliga.
El partit començava dinàmic i combatiu, amb una defensa dura i ferotge per part d’ambdós equips, que demostraven tenir actitud per tal de defensar la pròpia zona d’assaig.
Tot i l’esforç mataroní, foren els més pesats de l’Allela els qui aconseguiren el primer try, donant avantatja a l’equip local envers a un Mataró que no va baixar els braços.
El partit seguia dur i intens, quan una estona després l’Allela aconseguí el segon assaig per situar-se 14 a 0.
El Mataró, però, continuà enfrontant l’adversitat amb caràcter, que va permetre que se li concedís una marca de càstig, fruit d’una falta intencionada que suposà la groga pel jugador de l’Allela en qüestió. Donat el gran treball dels davanters dels blaugrana, Francisco «Franchi» Pérez, aconseguí anotar dos punts que completaven la marca.
El xoc entre els dos únics equips del Maresme seguí amb un elevat rendiment, fins que el Mataró va abaixar una marxa, situació que els locals aprofitaren per tornar a realitzar una marca.

 

Author: Francisco Pérez

www.000webhost.com