BUC 1929 vs Mataró «B»

El passat diumenge 19 de setembre, la Foixarda presencià un intens partit de rugbi, protagonitzat pel BUC 1929, que s’enfrontava a casa seva, contra el Mataró B.

La sisena jornada d’ambdós equips començava amb un dinamisme molt atractiu, on el BUC (vestit de blanc i amb incorporacions de categories superiors), va aconseguir ficar-se per endavant del marcador, mentre que el Mataró, lluent el seu esperit lluitador, plantava cara a les adversitats.

Tot i que l’equip local es mantingué durant tot el partit a l’avantguarda del marcador, els Capgrossos mai van baixar els braços, mantenint-se en un línia dura i coratjosa, actitud amb la qual es va aconseguir fer tres tries i dos transformacions, tot i que per errors propis, es podrien haver anotat més punts.

La primera marca vingué de la mà de Gerard «Sangría» García, que rebé la pilota molt acurat per la banda per plantar-la a la marca contrària. Seguidament, José Manuel «Pimiento» Ramos, s’encarrega de puntuar recepcionant la pilota després d’un xut alt; amb la posterior transformació de Francisco «Franchi» Pérez. El tercer try tornà a ser obra de «Sangría», que deixa la pilota en una posició molt centrada, des d’on «Franchi» no tingué problemes per transformar.

El temps es va esgotar i malauradament el sènior B del Mataró va caure per 33 a 19 a casa del barcelonins a Montjuic, després d’un enfrontament on els jugadors mataronins van plantar cara, rebent les felicitacions d’un dels jugadors més importants del 15 del BUC al finalitzar el partit.

Després d’aquesta derrota, no queda més que seguir treballant per corregir els errors i evolucionar individual i col·lectivament. Afrontem el que queda de lliga amb ganes, il·lusió i esforç.

www.000webhost.com